| 7MyLuckyNumber a întrebat:

Am auzit ca Creatina este buna in imbunatatirea conditiei fizice in reducerea colesterolului si altele (boli etc...)

As vrea sa stiu daca merita sa cumpar asa ceva si daca da unde si cam cat costa si in ce cantitate sa ia pe zi etc Multumesc celor ce ma ajuta [ am 15 ani si as vrea sa dau la liceul militar si inca nu am forta prea multa (clasaa 8 a sunt) ] FUNDA! daca vreti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Creatina creste colesterolul, afecteaza ficatul si rinichii. Ea creste (in mod fals) masa musculara, dar nu si forta musculara. Nu are nici un efect benefic pentru sanatate, ci numai reactii adverse. In nici un caz nu o poti lua la 15 ani.

| Zenithf a răspuns:

Intra pe http://www.mypyramid.gov/ normal daca tii sfaturile de acolo privind alimentatia nu ai nevoie de altceva. Si fa mult sport, inot, atletism ar fi preferabile. De ce sa dai la un liceu militar? Treaba ta, dar mai bine ai face mate-fizica sau un liceu de meserii - instalatii sau altceva de genul asta, iti garanteaza un serviciu bun.

| piktor a răspuns:

Creatina e o substanta(sau cum vrei sa-i spui) care se gaseste in muschi si fara s`o iei sub forma de pastile sau cum o fi.
Si nu e tocmai folositoare organismului.
daca faci sala si cat timp iei creatina o sa fi titi (adica frumos) si dupa ce o sa termini cu sala o sa te dezumfli ca un balon.
Si daca vrei la liceuu militar mai bine te apuci de ceva sport.
creatina creste masa musculara.

| 7MyLuckyNumber explică:

Nu stiutiu ce naiba am citit dar am crezut si eu astahappy ceva imi suna aiurea si am intrebat si eutongue