Daca faci tenis muschi de la piept se intaresc si umerii la fel de aceea crezi ca are sanii mai mari, fiecare are sanii cum ii da D-zeu nu are de ce sa iti fie jena ca ai sanii mici la 14 ani cum are sa fie mari daca tu esti mica asteapta sa faci si tu 20 21 ani si vezi atunci ce sani o sa ai nu acum la 14 ani e bine asa cum esti ca esti in dezvoltare, si de la sport ti se maresc dar nu foarte tare.
Nu stiu daca mama ta ai are mcic 50% este sa ai si tu asa cand o si fa mare eu ai am normali
Sportul în general îţi dezvoltă musculatura, nu neapărat îţi măresc sânii ci mai degrabă îţi întăreşte muşchii.
Este bine sa practici un sport dar nu este nici o legatura clara intre marimea sanilor si tenis :| Si sa stii ca nu conteaza marimea sanilor. Problema asta o ai la pubertate dar atunci cand te maturizezi realizezi ca frumusetea nu tine de marimea sanilor. Si nici nu vei fi mai iubita de baieti daca ai sanii mari. Cei care se vor uita la asta in mod cert nu vor vrea ceva serios. Iti dau un link cu tenismene celebre ca sa te convingi singura: poti fi frumoasa si fara sani mari!
Eu am 20 ani si 87 cm la bust...nu foarte mult dar sunt extrem de multumita. Prefer sa am sanii mai micutzi si fermi decat mari si lasati.;)
http://images.google.ro/......tp?/imgres
Tenisul ajuta la dezvoltarea reactiei in primul rind, este foarte folositor, sinii se fac frumosi nu cresc mari adica ei sunt frumosi au o forma dorita, eu sunt baiat si il practic si te intr-adevar foarte atragator din orice punct de vedere...
pai.eu am facut 2 ani tenis si degeaba.tot nimic nu amsi am 17 ani.si sunt complexata de asta. dar daca ai zis ca si mama ta are e clar si mama ii are mici si am intrebat doctorisi au zis ca poate si fi si din cauza astaam incercat orice sport, plante si pastile dar nu merge cu nimic.ideea e ca daca e sa fie si te place un baiat pe place pentru ceea ce estiasa ca lasa deoparte stresul si bucurate de ceea ce aisau nu aiai grija de tine
Pai eu am o colega in clasa care a facut tenis de mica si are sanii mici poate depinde si persoane. daca vrei sanii mari apuca de sport calumea si de exercitii si mananca bine.cine stie cum vei arata cand vei fi mare poate diferit de mama ta
Da mai ti se dezvolta sanii! ti se dezvolta pectoralii si deci orice sport care solicita mainile (adica si pectorali) gen tenis, handbal... etc iti face sanii sa creasca.
parerea mea... eu am facut tenis si toate au sanii peste medie
acum tu crezi cevrei, asta a fost doar parerea mea
Eu nu cred ca totusi e adv sani cresc cand trebuie sa creasca //// Depinde de persss... altele`s mai dezvoltate altele mai putin