Si daca nu este asa? Ramai si cu matreata si cu cine stie ce alte probleme pe capul tau! Nu-i mai simplu sa cumperi un sampon special contra matretii? Eu nu am auzit in viata mea de ceea ce spui tu!
Si eu tot nizoral iti recomand l-am testat pe capul meu este intr-adevar un miracol, dar dupa un anumit timp iar iti va reapare matreta si iar folosesti nizoral sampon. il gasesti in farmacie, cum se utilizeaza gasesti pe internet.
Nu aspirina (acid acetilsalicilic) te ajuta sa scapi de matreata, ci acidul salicilic, care are efect keratolitic. Exista un sampon antimatreata de la Foltene care contine acid salicilic.
Stiu ca aspirina ajuta si in cazul acneei. Si acneea, la fel ca si matreata, au cam aceeasi cauza, sebumul. Deci, s-ar putea sa aiba efecte si asupra matretzii.
Nu cred ca este adevarat. Eu am incercat Nizoral si si-a facut efectul de la prima spalare. Am incercat o gramada de sampoane dar nici unul nu si-a facut efectul dela prima spalare si pe termen atat de lung (cam de 3 luni il folosesc). Si ceaiul de nuci are un efect benefic dar nu persista.
Daca ai parul gras pune cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet de mere in apa folosita pentru clatirea parului iar pentru aprul uscat un tratament cu ulei de masline o data pe saptamana este foarte benefic. Maseaza parul cu ulei de masline, ulei de ricin sau ulei de in si acopera-l cu un prosop incalzit putin in prealabil.Chiar am incercat cu ulei de masline si de ricin. Il poti folosi pentru orice si pentru piele uscata, pentru intarirea unghiilor, e cel mai bun.
butterfly2013 întreabă:
vintageheart întreabă: