Vai, cine ţi-a spus porcăria asta?
Nu e adevărat. Am făcut şi eu asta când aveam vreo 14 ani, m-am spălat cu săpun, vreo 3 zile, şi apoi pielea nu mai suporta şi m-am ales cu o eczemă de numa-numa. Tu practic îţi usuci tenul în exces, şi, ori o să îţi iasă şi mai multe coşuri, tenul reacţionând, ori vei păţi ceva asemănător cu ce păţisem eu.
Pentru coşuri, înainte de a aplica loţiunile potrivite, fierbe un ceai de muşeţel şi stai cu faţa în aburii respectivi până nu mai abureşte, pentru a-ţi deschide porii, produsele respective fiind astfel mai eficiente.
Dacă problema cu coşurile de de proporţii mai mari, vizitează un dermatolog. Îţi ia 5 min un consult, şi nu trebuie să te mai agiţi tu căutând remedii în stânga şi-n dreapta. Eu am probleme dermatologice (piele sensibilă) şi mereu am apelat la dermatolog, e mai uşor decât să încerc chestii din auzite.
Sapunul nu este o solutie pentru a scapa de cosuri. Iti recomand sa te demachiezi in fiecare seara cu un gel antiseptic si sa folosesti o crema hidratanta, marca Gerovital. In rest, poti alege si una dintre mastile prezentate aici: http://www.divahair.ro/frumusete/cosmetica. Ai grija de tine.
Foloseste un sapun cu ulei de masline, Dove e bun pentru fata.
Foloseste o crema cu extracte de propolis, este hidratanta si relaxanta
Da iti trec, cosurile si da e aevarat ca ti-se deshidrateaza tenul.
eu imi dau cu reviken.
fundita?