| MissFashionPrincess a întrebat:

Am auzit că dacă o femeie îşi scoate a 7-a coastă va arăta mai bine în talie... este adevărat? Se zvonea că şi Ramona Bădescu a apelat la acest lucru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoxAnana a răspuns:

Da e f adevarat. se zvoneste ca unele vedete isi scot vreo 2-3 randuri de coaste ca sa aive talia perfecta dar gandeste-te ca ele sufera ca sa arate bine.

2 răspunsuri:
| lovefan a răspuns:

Buna. Dupa parerea mea, asta e o pura nebunie. Nu mi-as scoate o coasta doar pentru a arata mai bine in talie pentru nimic in lume. Nu cred ca este adevarat, fiecare organ sau os din corpul nostru are o functie vitala, si daca Dumnezeu ne-a dat-o, e clar ca avem nevoie de ea. Cat despre Ramona Badescu, sunt o multime de barfe despre celebritati scoase doar pentru publicitate, nu are rost sa crezi asa ceva. Tu bucura-te ca esti sanatoasa, asta e cel mai important, fiecare e frumos in felul lui. happy

| missReckless a răspuns:

Wtf? straight face
Japonezii erau nimicuri cu pantofii lor de lemn, hă?