| ziper94 a întrebat:

Am auzit ca de la prea multa menta... adica ceai de menta tigari mentolate sau bomboane mentolate... orice cu mentol iti micsoreaza penisul.
Este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e adevarat, dar iti scade libidoul.

| ZEU93 a răspuns:

Nu

| SSSkkkk a răspuns:

Nu ma cum sa fie adevarat laughing)))

| andra_8968 a răspuns:

Ce prostie! nu e adevarat!

| Alecsa11 a răspuns:

Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o de la faza cu "daca ma masturbez cu dusul raman insarcinata?" laughing
Cum poate ceva bazat pe mentol sa iti micsoreze penisul? E imposibil din punct de vedere medical, biologic sau cum vrei tu.
Si mai ales, crezi ca dupa sute de ani de produse pe baza de mentol folosite nu se observa ca era "ceva" in neregula? Daca se observa, se facea ceva in legatura cu asta.
Stai linistit si bea ceai de menta ca face bine.

| ziper94 explică:

Nici eu nu cred in asa ceva
Da am auzit si eram curios daca chiar e adevarat sau nu
Pe net scria ca are efecte secundare... da nu scria despre marimea penisului asa ca am intrebat aici happy
Oricum acum m`am convins ca nu are efect asupra marimii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slăbesc potența, mărimea penisului nu este afectată.

| JuStAdY a răspuns:

Nu nu ti micsoreaza dar un medic mi-a spus ca raman iportent.

Întrebări similare