| Ali28 a întrebat:

Am auzit ca masturbarea imbratraneste inima, e adevarat? Sau ca ar avea efecte adverse straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| terts a răspuns:

Are efecte negative daca e practicata prea des, mai merge una la 2 saptamani si la minehee hee dar faza cu imbatranirea inimii nu inteleg poate vrei sa zici ca o face mai ``nelinistita``, aici pot sa ti spun ca si eu am practicat pacatu asta vreo 3 ani din a 7a pana in a 10a, acum is a 12a m-am lepadat de el, si vreau sa zic ca aveam niste faze proaste - ma panicam aiurea pentru niste lucruri minore, gen, cand e vorba de bataie incepe inima sa-mi bata tare, sau cand copii la scoala iti clantane dintii si dai din picior neobisnuit, astea sunt efectele, ma refer ca te face sa fii mai agitat cand nu trebuie, cand trebuie sa fii calm pentru a face un lucru, tu il iei prea in serios, asa s-a manifestat la mine dar acum vad ca incet incet imi revine seriozitatea si intelepciunea la normal; p

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat.
Masturbarea este normala in adolescenta. Excesul de masturbare, insa, este daunator si poate da diferite forme de impotenta la barbat si de frigiditate la femeie.

| Gambino_Robert_1996 a răspuns:

Da ma, si mama ta tot la fel de proasta a ramas?