| almaz a întrebat:

Am auzit ca mulți dintre medici in aceasta perioadă sunt in șomaj tehnic și le sunt interzise consultațiile, știe cineva de aici când o sa e fie scoasă interdicția e a consulta?

Eu bănuiesc ca o data cu scoaterea stării de urgentă, adică 15 mai, dar poate cineva cunoaște o informație mai sigura, nu "bănuiala". Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai auzit extrem de eronat. Cum spanac sa fie medicii in somaj cand acum e cea mai mare nevoie de ei. Sunt insa limitate consultatiile neurgente tocmai pentru a nu aduce persoane in unitatile medicale.

Informații mai sigure afli de la guvern nu de pe TPU si probabil ca nu chiar de pe 15 mai se vor ridica aceste restrictii ci doar ce legate de circulație

| almaz explică (pentru suntserios):

Nu ma refer la medicii din prima linie, dar la medicii cu alte specialitati: gen ortopedie, neurologie, s.m.d. Nu am auzit de loc gresit, medicul meu curant este in somaj tehnic, si nu ma poate vedea din cauza ca ii sunt interzise consultatiile. Cand va reveni la munca?

| suntserios a răspuns (pentru almaz):

Niciun medic nu e in somaj tehnic. De altfel niciun bugetar nu e in somaj tehnic din ce stiu eu. Ca le sunt interzise consultați e alta treaba. Ti am zis ca nu avem noi de unde sti cand poti merge la consultație. Cu puțin noroc dupa 15 mai

| almaz explică (pentru suntserios):

"Niciun medic nu e in somaj tehnic." - te GRESESTI. Medicii care activeaza în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private i le sunt interzise cosultatiile pe perioada starii de urgenta - pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență. Respectiv, sute de medicii stau acasa in perioada asta, aflandu-se in somaj tehnic.
Intrebarea mea era pentru cunoscatori, oamenii din sistem, personal medical, care stiu ca sunt prezenti pe acest forum, sa-mi ofere o informatie cu privire la data aproximativa de revenire / reincepere a consultatiile din informatiile pe care le avem la ora actuala. Rugamintea mea este sa nu mai dai raspunsuri ironate lipsite de continut daca nu le detii. Mulțu.

Niciun medic nu e in SOMAJ TEHNIC.

Tu nu ai inteles ce e ala somaj tehnic de aia tot incerci sa ma contrazici. Si sa stii ca nici medicii nu știu cand va lua sfarsit ordonanta care restrange activitatea medicala, nici guvernul nu stie. Da e ok, tu așteaptă un medic sa iti raspunda pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e niciun medic in somaj tehnic

poate doar cei care lucreaza in clinici private sau au propriile cabinete stomatologice.

| BlackBriliant a răspuns:

Inainte sa pui o intrebare, invata sa scrii