Doamneeee, clor? in apa in care te speli pe cap? NU, categoric nu
Eu iti recomand ceva ce am incercat pe pielea mea: spala-te cu un sampon normal, de 2 ori, iar la final dupa ce te-ai clatit de sampon, stai cu capul vreo 2-3 minute intr-un lighean cu ceai de musetel si otet( intr-o oala pune apa si un pumn de flori de musetel. Dupa ce a clocotit si simti ca miroase, dupa ce ai facut ceaiul propriu-zis, ia-l de pe foc, toarna in lighean si adauga otet -cam o cana. adauga apa calina pana cand ajungi la ce temperatura doresti si dupa ce te-ai spalat cum am sus si mai sus, stai cu capul in lighean 3 min) nu iti va mirosi parul a otet deloc, iti va disparea si dermatita scalpului si vei observa cat de curat si cat de stralucitor iti este parul.continua sa faci asta cel putin o luna si o sa vezi ce multumita vei fii.
Astept sa imi spui daca esti multumita de rezultat
O zi placuta.
Salut.am avut si eu acceasi problema si am fost la dermatolog si mi-a dat Xamiol gel, este foarte bun insa imi apare odata la 2 saptamani, nu stiu daca asa este normal sau nu ar trebui sa imi mai apara deloc, sunt si eu curios daca stie cineva ce ai intrebat tu. pa pa
Lasă înălbitorul. Spală-te cu şampon normal, odată la 3-4 zile.Cu unghiile[NU ZGARIA!] masezi scalpul ca[,] crustele să cadă jos după ce te clăteşti.
Nu folosi clor pe suprafata pielii. Iti poate provoca leziuni severe.
Tratamentul adecvat al dermatitei seboreice trebuie sa tina cont de urmatoarele principii:
- tratarea componentei fungice si inflamatorii;
- evolutia cronica,
- terenul pe care evolueaza (în general la tineri).
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-seboreica
FoxWitch46 întreabă:
Carolina1972 întreabă: