| ion2015 a întrebat:

Am auzit ca polenul ingrasa si as vrea sa iau si eu granule de polen dar problema este ca am alergie la polen, are ceva daca iau? pot face soc anafilactic? si stie cineva vitamine pentru ingrasat de la firme bune? pentru copii de 17 ani si 10 luni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa mori, daca iei

| G a răspuns:

Vrei sa iei granule de polen dar esti alergic? c'mon. laughing
daca esti slab de felul tau mai bine propune-ti sa-ti lucrezi muschii si sa castigi masa musculara.

| tyana a răspuns:

Ti-ai facut teste de stii ca esti alergic la polen? Daca da, atunci trebuie sa ai grija mare pentru ca exista vitamine care au in compozitie polenul.Ar trebui sa mergi la un medic alergolog pentru a depista exact la ce esti alergic.

| gabrielgypps a răspuns:

Polenul contine proteine, de origine vegetala, adica la fel ca cele din fasole ori soia.proteinele nu ingrasa, ci ajuta la cresterea masei musculare. cele mai multe sunt prezente in carne, oua, lapte, sau si mai multe in concentratele proteice folosite de sportivi.
polenul din comert este adunat de albine sub forma unor bobite mici, si se consuma de regula amestecat cu miere si lapte. polenul la care esti alergic este cel ce pluteste liber in aer, este microscopic, de marimea unei bacterii, si de aceea provoaca alegie.asadar poti folosii proteine fara a atinge polenul. poti consuma polen fara sa bagi nasul in borcan si avea alergie.