anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca purtand sutien toata ziua, chiar si in casa afecteaza cresterea sanilor, nelasandu. i sa mai creasca. Ce parere aveti si ce stiti despre asta?confused Fundoi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nah, nu cred asa ceva. Dar poate sa-i "inmoaie", daca nu se tin ei de ei ajung sa se lase, asta-i teoria mea, nu stiu daca este adevarat, nu am fonduri pentru a cerceta asta. laughing
Dar am auzit o treaba, daca porti sutien tot timpul, mai ales din ala cu sarma, iti creste riscul de a face cancer mamar. straight face

| RenataG a răspuns:

Da e adevarat si cica poti face si cancerthinking

| Nicoleta a răspuns:

Mdaa.am gasit si eu intr-o revista. O fata a pus intrebarea asta unui medic, iar raspusul medicului a fost ca NU, nu e adevarat.Sutienul nu te afecteaza cu absolut mnimic.
Deci NU, sutienul nu afecteaza cresterea sanilor.

| Liviu a răspuns:

Eu stiam ca ti se lasa daca porti prea multlaughingsutien
Acu faci cum crezi ^^

| ladygaga a răspuns:

In casa nu intleg dc trebuie sa porti.
Si da, e adevarat ca afecteaza cresterrea.

| ╔MariA a răspuns:

Sutienul nu permite sanilor sa se dezvolte si inca un dezavantaj...se lasa...

| OanaG a răspuns:

Da probabil, asa este.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este la fel de adevarat cu faptul ca purtatul caciulii nu te lasa sa cresti in inaltime.