Da. Este bun sapunul de sulf pentru indepartarea cosurilor. In caz ca ai acnee si nu numai. Am incercat eu un timp si mi-a folosit. Insa trebuie sa clatesti foarte bine fata. Si sa-l cumperi de la farmacie.
Da este ff bun te ajuta.scapi in max 7 zile de acnee si alte impuritati. si o sa ai un ten ff fin eu unul am incercat si merge peste tot zice ca e bun
Uf da eu l-am incercat pentru ca auzisem la fel. dar nu ti-l recomand pentru ca mi-a facut tenul suuper gras.nu ma gadeam ca mi se poate intampla asa ceva. a fost oribil si a durat f mult pana cand am scapat de problema asta.mai bine nu-l incerci.bafta
Te sfatuiesc sa folosesti sapun cu extract de ceai verde!:* cel cu sulf nu stiu, nu am incercat:*
Da un prieten si-a luat si are fata mai curata de bubite si cosuri din alea mici ca iritatiile.acum vezi si tu.
Da, este bun. Mie mi-a spus tata, ca el cand era in perioada de pubertate-adolescenta avea foarte multe cosuri pe fata asa ca se dadea cu sapun cu sulf. Sapunul cu sulf usuca cosurile si asta le face sa disparata. Nu stiu daca se mai gaseste pe piata, dar poate vei gasi in farmacii.
Lyndsey întreabă: