| AmericanCookie a întrebat:

Am auzit ca telefoanele mobile, laptop-urile si computerele contin mai multi microbi decat poate contie o toaleta. dar acest lucru este valabil si pentru telefoanele touch screen? ele nu au taste unde se pot ascunde microbi, voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| s4a a răspuns:

Microbii sunt suficient de mici pentru a incapea in denivelarile existente pe orice suprafata indiferent cat de lucioasa pare.
Microbi se gasesc cam pe tot ce intra in contact cu noi si din pacate toaleta este curatata mai des decat multe alte obiecte pe care le folosim.

5 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Gandeste-te putin. Toaleta se dezinfecteaza o data pe saptamana sau chiar mai des. In plus te speli pe maini de fiecare data cand folosesti toaleta. De cate ori dezinfectezi tastatura, mousul, mobilul? Mai rar, nu? In plus la mobil vorbesti pe strada, in parc, la locul de munca, la scoala etc. unde nu esti intotdeauna curat pe maini.

| fif2002 a răspuns:

Microbilor nu le trebuie spatiu prea mare sase ascunda (le ajung porii plasticului de la touchscreen
Ps: peste tot in jurul nostru sunt microbi, chiar si in interiorul nostru exista - unii ziceau ca daca am aduna toti microbii din interiorul corpului si pe cei de ep suprafata pielii si i-am cantarii am obtine cam 1kg - diferenta dintre microbi e ca unii sunt inofensivi iar altii te omoara.

| doinitza12 a răspuns:

Eu cred ca touchscreen au mai multi microbi deoarece pe degete sunt foarte multe bacterii iar atunci cind pui degetul pe ecran pui si o parte din bacterii.si oricum eu cred ca nu-ti speli minele chiar de atitea ori de cite ori te joci la mob.

| mk_3564 a răspuns:

Salut cosmanbianca99!
Electronicele enumerate de tine pot contine mai multi virusi cibernetici decat microbi, dar exista solutii in ambele cazuri; pentru virusi -sistemul antivirus, iar pentru microbi o intretinere corecta a aparaturii respective si o buna igiena a proprietarului!
O zi buna!