| deepinlovewithyou a întrebat:

Am auzit ca zatul de cafea amestecat cu uleiul de masline pot diminua vergeturile, sau ceva de genu. Am tot ce-mi trebuie, numai ca nu stiu in ce cantitati sa le pun si cum trebuie sa aplic pasta pe piele. Imi poate spune cineva cantitatea acestora si cum aplic pasta/cu ce pot izola pasta pentru a intra in piele? Vergeturile inca sunt de culoare rosie-visinie, si am inteles ca se pot vindeca cat de cat daca inca sunt la stadiul acesta. Funda mare si voturi pentru cei care ma ajuta! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| tzutzy_3632 a răspuns:

Deşi zona vergeturilor are nevoie de o oxigenare mai bună ca restul pielii – pentru vindecarea ei, totuşi nu este recomandat să acţionezi des şi brutal cu produse de exfoliere asupra acesteia, din cauza sensibilităţii tegumentului. Dar poţi încerca un scrub uşor cu zaţ de cafea şi ghimbir. Dă o rădăcină medie de ghimbir prin răzătoarea mică şi amestecă-l cu zaţ de cafea şi ulei de măsline cât să se lege o pastă. Foloseşte-o de 2-3 ori pe săptămână, cu delicateţe. Principiile active din ghimbir vor oxigena pielea afectată, zaţul o va hidrata, iar uleiul o va hrăni.