| astrolutza a întrebat:

Am auzit de ceva timp despre o tigara permanenta, care se incarca, si care scoate abur in loc de fum... aveti idee daca exista in romania? cat costa? cum se intrebuinteaza? te ajuta sa te lasi de fumat tigari normale sau este doar inca o varianta inutila de a te lasa de fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Da, exista o tigara electronica, care contine 100%nicotina, 0% gudron, 0%CO2, este la promotie pe un site si costa 189 lei (pretul initial a fost de 249 de lei), 1+1 gratis, poti sa selectezi nivelul de nicotina dorit, si chiar poti sa fumezi in locurile unde fumatul este interzis. (asa scrie in oferta). iti dau site-ul aici: http://www.tvproducts.ro sau niste telefoane: 0259/419.503; 0721/589.565; 0744/546.937 sau poti sa mergi direct la ei la magazinele de prezentare situate in capitala- Str. Cristian Tell Nr.1-3,Sector 1, Piata Amzei; in Cluj-Napoca - Str.Eroilor nr.48,langa Opera(fosta Cofetarie Opera) sau in Oradea pe Str. Independentei Nr.24B (viazavi de magazinul Dioda).
Succes! Si lasa-te de fumat! :)

6 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Un coleg de al meu si-a luat... si e super draguta arata ca o tigara reala doar ca trebuie mereu incarcata cu doze de nicotina ...cat costa numai stiu dar o sa ma interesez ...pana atunci aici doua linkuri despre acele tigari pe care le are colegu... o zi buna
http://dr-tunde-pantea.blogspot.com/2008/05/tigara-electrica.html
http://www.gamucci.com/

| dEutSa_8892 a răspuns:

Presupun k vb despre narghilea...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideea e ca nu fumezi ca sa vezi cum iese fumu'. E ca si cum stai cu cirnatu' in gura si nu-l maninci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am pe cineva care si-a luat o astfel de tigara. Mi-a spus ca economisesti si banuti si te ajuta sa te lasi de fumat.
Sincer prima intrebare care s-a produs in mintea mea a fost cea de igiena... pui gura pe tigarea aia 1 an si e din metal/fier ce naiba e...nu stiu ce sa zic, eu nu sunt fumatoare...asta e parerea mea dar daca asta te ajuta sa te lasi de fumat go for it. happy

| marijoana2304 a răspuns:

Informeaza-te inainte de a cumpara aceasta tigara electronica despre care se zice ca are nicotina pura si etc.si-a cumparat si mama, a dat 4 milioane pe ea.si in afara faptului ca se trica foarte repede...are mai multe efecte mult mai nocive decat tigarea normala.si mama o tot foloseste si la ora actuala dupa un an si ceva de tras din pufaitoare aia, care iti nenoroceste gatul.si tot nu a putut sa se lase de fumat happyintr-adevar fumeaza mai putin adica de la 2 pachete pe zi a ajuns la un pachet plus fumigena aia cu care sta in gura toata ziua laughing

| jojododo a răspuns:

Si eu am o cunostinta care si-a cumparat o tigara, dar nu a reusit sa se lase de fumat. A fumat timp de 4 luni si tigara asta si ale 8 tigari normale/ zi, dupa care a renuntat la cea electronica. Si eu am vrut sa-mi cumpar dar dupa ce am vb cu el am renuntat la idee. Daca nu ne dorim cu adevarat sa ne lasam de fumat nu vom reusi prin nici o metoda.