| Făgăraş a întrebat:

Am auzit de radiatiile telefonului si vreau sa iau masuri! Este adevarat ca telefoanele mai noi prin tehnologia 3G sunt mai periculoase decat cele mai vechi, nokia 1100 sau altele? daca aparatura electronica care o am in casa e scoasa din priza mai produce radiatii?
va multumesc frumos!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Este adevarat ca telefoanele digitale sunt cele mai periculoase. Aceste transmit un semnal pulsat, iar frecventa afecteaza oamenii. Actioneaza asupra sistemului nervos, ne deregleaza somnul si ne afecteaza sistemul imunitar.

| andreeeeea a răspuns:

Orice tip de telefon mobil (fara fir) radiaza,happy
vorba lui wyd4ever nu o sa mori din asta
ce poti sa faci ii sa incerci sa nu mai fie atat de multe asupra ta zic.
de exemplu.foloseste casti cand vb la telefon sau nu tine teefonul in buzunarul de la blugi...stiu ca iti radiaza ficatii sau ceva.(profesoara de biologie tot timpul ne atragea atentie sa nu ne mai punem mobilele in buzunarele de la pantalonithinking)

| Lady.Love a răspuns:

Da, este adevarat si nu are nicio legatura cu aparatura electronica din casa. Telefonul mobil emite prin celule tip fagure cu o raza de 800-1000 m. Deci da, sunt mai periculoase cele noi fiindca necesita un curect de antena mai mare decat modelele vechi.
Sper ca te-am putut ajuta!

| FreakyFred a răspuns:

De vreo cativa ani, e o isterie generala! stii ce? nu a murit nimeni din cauza radiatiilor produse de telefon si probabil nici nu va muri!

| Făgăraş explică:

Telefonul Nokia 1100 este analog?

| Muresan_Alex_1999 a răspuns:

Da ele produc radiatii. Daca le scoti din priza ele nu mai produc!