anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit la stiri parca ieri ca o fata cica a murit ca a consumat jumate de litru de tuica sau ceva de genu.
Ziceau ca a baut si pur si simplu s-a culcat si ca nu s-a mai trezit
E posibil asa ceva? sa mori pur si simplu?
Sau poate o fi intrat in coma alcoolica
Ce posibilitati ar mai fi ca banuiesc ca nu a murit asa din simplul fapt ca s-a culcat si nu s-a mai trezit
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cam de 4-5 ori doza necesara pentru a te imbata constituie doza letala pentru 50% din subiecti. Asa ca da, poti muri daca bei prea mult alcool. Detalii pe http://www.fenclwebdesign.com/bac-calculator.htm

La greutatea mea (95 de chile), trei sferturi de litru de tarie, consumate in decurs de o ora, mi-ar da o sansa de 50% sau chiar mai mare de a ajunge pe nasalie.

Betivii cronici au nevoie de o cantitate dubla pentru a da ortu' popii, in comparatie cu cei care beau doar ocazional.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand intrii in coma alcoolica banuiesc ca te simti rau inainte nu? sau alte simptome

| Felys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce sa mai simti ca esti beat mort inainte de a intra in coma alcoolica, a murit ca fraiera, si-a baut mintile, uite unde duce prostia omeneasca

| xXdoareuXx a răspuns:

A intrat in coma alcoolica. Este asta 100%.

| BMTHMada a răspuns:

Coma alcoolica