| butterflye a întrebat:

Am auzit la stiri si am citit pe internet ca apropierea lunii ne va da simptome ciudate si stari si mai ciudate de exemplu insomnii, dureri de cap puternice, femeile insarcinate pot naste copiii prematur. As vrea sa stiu daca acum in data de 18 adica cu o zi inainte de apropierea lunii putem avea acele dureri de cap si ce se mai zice. mie imi pocneste capul ca si cum mi'ar da cineva cu caramida in el, nu mai suport durerea! Si ma inteapa tare inima.de dormit dorm la ora care trebuie, mese regulate am, de stresat nu ma stresez, sunt in regula nu vad de ce m'ar intepa inima.astept un raspuns cat mai concret fara glume.multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dudi a răspuns:

Tipic mass media romanesc, inventeaza stiri bomba din absolut nimic...
Stai linistita, nu se va intampla nimic. Am citit site-urile externe CNN si altele si e totul ok.
Ceea ce simti tu acum se numeste auto-sugestie. Ti-ai bagat in cap ca se va intampla ceva din cauza a ceea ce ai auzit la stiri si cine stie unde si mintea reactioneaza in consecinta. Sa nu subestimam puterea ei happy Mi s-a intamplat si mie cu alte ocazii, in legatura cu alte lucruri, poti sa ai incredere ca e totul ok.
Linisteste-te, bea un ceai de tei, stai departe de pepsi, cola, cafea si TV romanesc si o sa fii bine.

3 răspunsuri:
| sagetator a răspuns:

Stai linistita,nu e nimic grav. intr-adevar,luna isi pune amprenta asupra noastra pentru ca, stii si tu, influenteaza mareele si corpul omenesc este format din aproximativ 70% apa. deci...intelegi. dar nu e nimic grav, stai linistita.

| butterflye explică:

Nu eram asa atacata si speriata.chiar delocbig grinlaughing numa ca am auzit thinking si vroiam sa ma lamuresc.ms mult celor care au raspuns:*