| existential a întrebat:

Am auzit mereu ca vaccinul intareste imunitatea. Acum am auzit de cateva ori in presa mainstream ca boosterul de fapt slabeste imunitatea si predispune la infectare.
Totusi, nu s-a insistat prea mult pe stirea asta.

E adevarat? Voi ce ati auzit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Incorect!

| Violleta2022 a răspuns (pentru existential):

Este doar o parere, nu un fapt confirmat medical.
Britanicii spun multe si dupa aceea se contarzic singuri, din cauza arogantei care-i domina.

| existential explică (pentru Violleta2022):

Https://www.youtube.com/watch?v=soAGhi9KpcQ&t=66s
Raport CDC (US) privind protectia de spitalizare, post varianta Delta:
vaccinati si neinfectati: -13.9
nevaccinati si infectati: +24.5
vaccinati si infectati: +22.9
Asadar, post varianta Delta, protectia data de vaccin a crescut doar pentru cei care au fost deja infectati.

| Frank51 a răspuns:

Încă nu ți-ai dat seama că știrile au ca scop doar propaganda pentru prime time, și nu le pasă ce fel de informații distribuie?

Dacă ne luăm informațiile de pe Wikipedia nu ar mai exista nelămuriri, dar procentul de oameni care face asta tinde spre zero.

| untu a răspuns:

Fals! S-a demonstrat ca vaccinul nu este sigur si eficient! Tocmai din cauza asta mi-a murit de curand un var de al meu de la Brasov! Era tanar avea 40 de ani si a lasat 3 copii orfani de tata! era vaccinat cu 3 doze!

| existential explică (pentru untu):

Imi pare rau! Scuze ca intreb - cum s-a determinat ca a fost vaccinul cauza? Sau a murit de la covid?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am auzit mereu ca vaccinul intareste imunitatea."
NU generaliza, intareste rezistanta la covid, NU IMUNITATEA GENERALA, deci, gripa, malarie si alte chestii... POTI SA VISEZI... TREBUIE sa faci vaccin pentru fiecare, IN PARTE!

| existential explică:

E posibil. Sunt mai multi medici care zic asta.

| wowmentol2 a răspuns:

Frate salut, nu stiu ce sa-ti zic eu nu ridic vaccinul in slavi nici nu-l denigrez, fiecare sa faca ce vrea... eu m-am vaccinat in septembrie 2021 si de atunci nici macar nu am racit. Acum nu stiu daca e sau nu de la vaccin, dar ca idee

| untu a răspuns (pentru wowmentol2):

Cu cate doze ai facut?

| wowmentol2 a răspuns (pentru untu):

Johnson, o doza atat

| 4ndr33y a răspuns (pentru wowmentol2):

Asemenea, vaccinat in martie 2021 cu schema completa AstraZeneca si in Decembrie 2021 cu Booster Pfizer. Nici macar o raceala, la fel si parintii.

Eu ma indoiesc ca vaccinul ar predispune la infectare, nu are logica. Daca e sa te infectezi, te infectezi chiar daca ai sau nu vaccinul, diferenta o face agresivitatea simptomelor.

A, inca ceva, ma indoisesc ca s-a scris asta in "mainstream media", asta daca n-a citit vreun articol bombastic de la publicatii de fake news care din dorinta de clickuri lanseaza astfel de speculatii, fara baza stiintifica.

| wowmentol2 a răspuns (pentru 4ndr33y):

Perfect de acord

| untu a răspuns (pentru 4ndr33y):

Luati medicatia pentru anumita boala sau sunteti complet sanatos fara nici o boala?

| existential explică (pentru untu):

O intrebare capcana laughing

| existential explică (pentru 4ndr33y):

Vezi raspunsul meu de mai sus.

| Doru2024 a răspuns:

Am mai citit pe ici pe colo
. https://www.activenews.ro/......ILE-172291