Eu cred ca e corect.
https://www.bugetul.ro/......inati/amp/
Este doar o parere, nu un fapt confirmat medical.
Britanicii spun multe si dupa aceea se contarzic singuri, din cauza arogantei care-i domina.
Https://www.youtube.com/watch?v=soAGhi9KpcQ&t=66s
Raport CDC (US) privind protectia de spitalizare, post varianta Delta:
vaccinati si neinfectati: -13.9
nevaccinati si infectati: +24.5
vaccinati si infectati: +22.9
Asadar, post varianta Delta, protectia data de vaccin a crescut doar pentru cei care au fost deja infectati.
Încă nu ți-ai dat seama că știrile au ca scop doar propaganda pentru prime time, și nu le pasă ce fel de informații distribuie?
Dacă ne luăm informațiile de pe Wikipedia nu ar mai exista nelămuriri, dar procentul de oameni care face asta tinde spre zero.
Fals! S-a demonstrat ca vaccinul nu este sigur si eficient! Tocmai din cauza asta mi-a murit de curand un var de al meu de la Brasov! Era tanar avea 40 de ani si a lasat 3 copii orfani de tata! era vaccinat cu 3 doze!
Imi pare rau! Scuze ca intreb - cum s-a determinat ca a fost vaccinul cauza? Sau a murit de la covid?
Frate salut, nu stiu ce sa-ti zic eu nu ridic vaccinul in slavi nici nu-l denigrez, fiecare sa faca ce vrea... eu m-am vaccinat in septembrie 2021 si de atunci nici macar nu am racit. Acum nu stiu daca e sau nu de la vaccin, dar ca idee
Cu cate doze ai facut?
Johnson, o doza atat
Asemenea, vaccinat in martie 2021 cu schema completa AstraZeneca si in Decembrie 2021 cu Booster Pfizer. Nici macar o raceala, la fel si parintii.
Eu ma indoiesc ca vaccinul ar predispune la infectare, nu are logica. Daca e sa te infectezi, te infectezi chiar daca ai sau nu vaccinul, diferenta o face agresivitatea simptomelor.
A, inca ceva, ma indoisesc ca s-a scris asta in "mainstream media", asta daca n-a citit vreun articol bombastic de la publicatii de fake news care din dorinta de clickuri lanseaza astfel de speculatii, fara baza stiintifica.
Perfect de acord
O intrebare capcana
Vezi raspunsul meu de mai sus.
Nicoleta99_2733 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Vlalslsl întreabă: