| MadalinTj a întrebat:

Am auzit niste lucruri legate de fumat si lapte. Imi poate explica cineva care-i faza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Se spune ca te poti lasa de fumat daca imbibi o tigara in lapte si apoi incerci sa o fumezi.e gretoasa si iti va taia definitiv nevoia...bineinteles asta e numai un mit

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cati ani ai? 13? Cine si-a batut joc de tine in halul asta?

| XatomisX a răspuns:

Cum sa se albasca esti nebum laughing) ce legatura are? laptele ajunge in plamani lol laughing de ce se albaste ca e alb laughing)))))))))) crezi ca e ca radiera laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru XatomisX):

Bun raspuns.

| Azµre a răspuns (pentru XatomisX):

I-a fi atent, citez :
"Laptele va face ca tigarile sa nu mai aiba gust. Dupa ce ati baut un pahar cu lapte, nu va veti putea bucura de tigari cu aceeasi senzatie si satisfactie. Laptele va ucide gustul tigarilor."

Și acu revin la ceea ce spune acolo, din contră eu când brau lapte, parcă intra țigarea mai ușor laughing
Numai baliverne...

| XatomisX a răspuns (pentru Azµre):

Asta e adevarat ca taie pofta de tigari da nu albeste plamanii daca bei laughing)taie pofta doar

Unde, că mie mai rău îmi face poftă...

Aici știi cum e?
E ca și cum mi-ar pica țigarea în *** și eu o iau și o fumez normal că nu e bună.
E vorba mai mult de voință, ceea ce mulți dintre fumători nu o au. E mai simplu să renunțe la ideea de a face acel lucru decât să se lase de fumat laughing

| Azµre a răspuns:

Tot ceea ce este legat de tigări și lapte este un mit.

| VladGH a răspuns:

Este, imbibi tigara in lapte apoi o lesi sa se usuce si dupa aia o fumezi. Este foarte grezos fumul ca iti ia pofta. Dar daca esti fumator si nu-l poti lasa e de dorit sa bei in fiecare zi lapte caci el iti curata plaminii

| maestrul007 a răspuns:

Pai daca vrei sa te lasi de fumat ar fi un remediu de babe, se baga tigarile in lapte se usuca si dupa aia poti fuma si vezi cum e.