Nu la toate persoanele, am o cunoștința care nu dormea deloc nopțile doar ziua și nu se îngrașă deloc, dar mie mi se întâmpla ca sa nu mă odihnesc cum trebuie mai puneam pe mine!
Doamne...in timpul somnului arzi calorii, deci e normal sa ``slabesti`` dar sa nu te astepti ca daca dormi toata ziua vei da rezultate foarte mari.
Daca nu dormi suficient, nu te ingrasi mai repede. Dar stiu ca daca stai mult in pat o sa te ingrasi
Si DA si NU deoarece in timpul somnului creierul se ocupa cu o singura sarcina, controlarea organismului, in timp daca mananci mult si nu dormi suficient vei avea probleme cu digestia si te vei ingrasa, normal ca intr-o saptamana daca nu dormi NU te ingrasi cu 50 KG e insesizabil cu cat iei in greutate dar totusi iei cu 1 gk in circa 3 luni.
Sunt multe lucruri care ti se pot intampla daca nu dormi destul, printre care si luarea in greutate(Daca nu dormi suficient, dezechilibrul hormonal va duce la cresterea apetitului si la o lipsa a controlului asupra cantitatii de hrana ingerata.Este adevarat ca arzi mai multe calorii atunci cand esti treaz, insa nu atat de multe pe cat consumi intr-o zi in care esti obosit.)depinde de la caz la caz, cum ti-e organismul