| bjanka a întrebat:

Am auzit undeva dar nu mai stiu unde ca poti opri tusea daca stai pe o parte a corpului...pe care parte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BGDs a răspuns:

Tusea se amelioreaza daca stai in fund (cat mai ridicata) si se accentueaza daca te intinzi. Nu e bine sa opresti tusea atata timp cat e productiva (expectoranta). Daca insa e tuse seaca si dureroasa, poti lua antitusive ( de ex Tussin forte ) si o sa se mai calmeze

2 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

De ce nu o tratezi?
O cana cu lapte si miere te rezolva. Sau in ceai de menta/tei/musetel etc, pui 1 lingurita de propolis si miere,cat sa fie dulce.
Iar dimineata ia o lingura de miere si nu bea apa,lasa sa isi faca efectul, vei simti furnicaturi pe gat, dar e foarta buna mierea pentru gat.
Astea sunt tratemente 100% naturale si niciodata nu dau gres, cel putin in cazul meu!

| Bradster a răspuns:

Nu are relevanta; dar tu incearca pe ambele parti; difera de la caz la caz; tuse seaca, tuse convulsiva etc.

Întrebări similare