| vn4ever a întrebat:

Am avut 2 contacte sexuale cu o fata(presupus seropozitiva)
Am facut testul hiv la 1 luna si 2 saptamani dupa contactul sexual si mi-a iesit negativ, o sa fac peste 1 luna si peste alte 3

Intrebarea mea este : Daca fata a facut testul la 2 saptamani dupa contactul nostru sexual si i-a iesit negativ, iar la 3 luni ii va iesi pozitiv eu sunt predispus la infectare 100%?

Va rog un raspuns cat mai sincer si daca se poate de la o persoana care stie despre ce vorbeste,accept si alte raspunsuri.
Sanatate, numai bine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand, tu trebuie sa faci test la minim 6 luni dupa contactul sexual posibil infectant, nu are nici un rost sa faci test la 3 luni. Daca ea testeaza pozitiv candva, oricand, in primele 6 luni de la contactul sexual, este posibil sa fi luat si tu infectia. Nu 100%, fiindca virusul nu este atat de contagios, ci un procent variabil care poate ajunge la 60-75%.