Cu siguranta incepi sa ai fixatii pe kg in plus care le-ai avut, daca spui ca ai slabit de ce te mai complici atat si crezi in continuare ca esti grasa! Ai reusit ceea ce ti-ai propus gata, nu are rost sa te consumi din nimica toata.Mult noroc iti doresc.
Te sfatuiesc sa cumperi ultima carte aparuta in domeniu, si care iti va da cateva raspunsuri importante inca din primele pagini. Este vorba de Mananc, slabesc si ma mentin de Michel Montignac daca am scris corect... Eu am slabit 2 kg intr-o luna, dar cum spune acolo ca e bine sa slabesti consider ca este intr-adevar eficient. Plus ca e clar: degeaba slabesti daca apoi revii la obiceiuri alimentare care nu sunt DELOC bune! Multa bafta! Si intr-adevar, fa tot posibilul sa nu faci o obsesie din asta.
Obsesie se numeste acum, la inceput...ai grija sa nu devina stres...stii ca stresul ingrasa in 90% din cazuri?
Fa sport si lasa nutritionistii sa numere caloriile!
Bafta!
E obsesie.
Si eu am trecut prin aceiasi chestie. Am 1.68 si am avut 60 de kg... am slabit (greu) si am ajuns la 52... dar in continuare nu ma simt indeajuns de slaba. E nasol sa te simti tot timpul grasa...sunt momente cand nici nu-mi vine sa ies din casa...de rusine...
Bună.
Felicitări că ai reușit să fii slabă.
La înălțimea de 173 cm trebuie să ai 63 de kg, iar după vârsta de 30 de ani trebuie să ai 73 de kilograme.
Cumva ești fotomodel?
Mergi așa cu dieta și anorexie scrie pe trupul tău "uscat".
Oprește-te din dietă.
Învață să mănânci sănătos nu să te
îmbolnăvești.
Nu o trata ca pe o răutate din partea mea, dar nu faci bine.
Sănătate, zveltuțo!
Pa, pa.