| XatomisX a întrebat:

Am avut 84 de kg acum am reusit sa ajung la 71 de kg sunt mandru de mine dar acum problema e ca nu reusesc mai putinn vreau sa ajung la 65 ca sa arat bine avand in vedere ca sunt scund am 1.73 ce as putea face sa mai slabesc 6 kg? ce regim happy m-am gandit sa ma duc la alergat poate reusesc sa slabesc sfaturi dau funda multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Nu mai manca seara cu 4 ore inainte sa te culci. Dimineata mananca doar fructe sau salate de legume si bea 3 litrii de apa pe zi.

| Fluflosenie a răspuns:

Pai nu neaparat cu cure... eu am slabit 5 kg cu sport si foarte multa apa. Adica beam 2-3 litri de apa pe zi si nu prea mancam paine. Incearca sa mananci multe citrice. Si fa minim o ora de sport pe zi. Orice sport gen alergat, bicicleta, exercitii fizice, inot, etc. Eu faceam bicicleta si alergat. Si am reusit sa dau 5 kg in 2 saptamani si nu m-am fortat prea tare.