| Silvia93 a întrebat:

Am avut amigdalita si am reusit sa trec peste ea cu antibiotice, ceaiuri si albastru de metil.
Problema este ca acum ma doare foarte tare stomacul si nu pot manca..imi vine sa merg la toaleta.fac putina diarie dar nu am ce elimina pentru ca nu mananc.
Sfat va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fiorella18 a răspuns:

Poti merge la un cabinet particular, daca urasti spitalul. Asta daca poti iesi din casa. Poti incerca si sa te tratezi singura, mergi la farmacie si intreaba de un probiotic, specificand ca ai folosit antibiotic si problemele pe care le ai. Si un antidiareic ar fi bun, cel mai bun pe care l-am incercat e imodium, dar nu-l lua fara sa intrebi farmacista macar. Ca regim alimentar, orice te strange la burta e bun: paine prajita (fara unt sau dulceata), orez, ou fiert tare, banane, ceai de menta, etc.

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa iei un probiotic cel putin o saptamana. http://www.i-medic.ro/diete/dieta-pentru-sindromul-colonului-iritabil

Răspuns utilizator avertizat
| Fiorella18 a răspuns:

A trebui sa mergi la medic, e posibil sa fie de la antibiotic problema. Antibioticele omoara bacteriile rele din organism dar le omoara si pe cele folositoare, cum ar fi cele din intestin. In general, dupa folosirea antibioticelor se iau si probiotice pentru refacerea florei intestinale. Dar mergi oricum la medic, e foarte important!

| Silvia93 explică (pentru Fiorella18):

Sigur este de la antibiotice dar ma gandeam ca ma pot reface acasa fara ajutorul medicului.
Nu imi plac spitalele din cauza ca bunicul meu s-a dus sa isi faca analizele si a fost infestat cu hepatita.
Pe langa asta sufar de anxietate si lesin cand sunt in aglomeratie. evit sa merg chiar in parc, ziua..merg dupa ora 21..doar de luni pana vineri pentru ca apoi vine weekendul si oamenii ies.
Ceva regim alimentar?

| Fiorella18 a răspuns (pentru Silvia93):

Poti merge la un cabinet particular, daca urasti spitalul. Asta daca poti iesi din casa. Poti incerca si sa te tratezi singura, mergi la farmacie si intreaba de un probiotic, specificand ca ai folosit antibiotic si problemele pe care le ai. Si un antidiareic ar fi bun, cel mai bun pe care l-am incercat e imodium, dar nu-l lua fara sa intrebi farmacista macar. Ca regim alimentar, orice te strange la burta e bun: paine prajita (fara unt sau dulceata), orez, ou fiert tare, banane, ceai de menta, etc.