| AncaSiAtat. a întrebat:

Am avut aparat dentar fix un an jumatate.acum am unul mobil pe care dentistul mi-a spus sa il port tot timpul cam 1 an. daca il mai scot cam 6-7 ore pe zi dintii se pot stramba? va rog raspundeti daca sunteti in tema nu doar ca vreti sa va aflati in treaba.mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aparat dentar fix, si dentistul a zis ca vrea sa-mi puna si unul mobil, iar el a zis ca trebuie purtat doar 4 ore pe zi si toata noaptea, deci nu te speria

3 răspunsuri:
| Monique_3125 a răspuns:

Buna! In primul rand as vrea sa te intreb de ce ti-ai schimbat aparatul fix cu unul mobil? Din cate mi-a zis stomatologul meu, cel fix este mult mai bun... dar in fine-alegerea ta.Pai sa ne gandim, daca te trezesti pe la 8, pana pe la 2, 3 nu-l mai porti.Eu stiu ca ai voie sa-l dai jos doar de 3 ori pe zi, adica la masa.Si daca vrei sa il porti mai mult de un an, ar fi bine sa nu-l mai dai jos.
P. S Si eu am avut aparat fix-2 ani jumatate l`am purtathappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca il scoti 6-7 ore pe zi, nu are absolut nici o eficienta. Il poti scoate maxim 30-45 de minute.

| AncaSiAtat. explică:

Cred ca nu s-a inteles bine.deci am avut unul fix, am terminat cu el si acum acesta mobil este ca sa nu se duca dintii inapoi, cum erau.