| Robeeert1 a întrebat:

Am avut astăzi o cădere a glicemiei; după am mâncat ceva dulce, a trecut într-un minut fără probleme, mi se întâmplă rar, dar se întâmplă, ultima oară a mai mai avut un episod acum câteva luni. Poate fi diabet? Recunosc că sunt un fan al dulciurilor. Am 17 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu e diabet ca acolo sunt cresteri ale glicemiei. Mergi la un endocrinolog, desi cel mai probabil este vorba de o dependenta de dulce. Mancand des ti-ai invatat organismul cu valori mari ale glicemiei si cum scade, resimti.

| RAY a răspuns:

Si eu am episoade de astea, acum am o crestere a glicemiei, ametit bine, si eu sunt si nu e bine

| Demidol a răspuns:

Rar inseamna la cativa ani. Mergi si fa niste analize. medicul de familie iti va spune care anume.

| DezdemonaM a răspuns:

Scade consumul dulciurilor și mergi să îți faci analize. Poți să le înlocuiești cu fructe, sau miere (nu în cantități foarte mari).