| b8g2x9 a întrebat:

Am avut ceva cosuri pe fata si cineva mi-a spus sa ung putin seara pielea(asta doar pe frunte) cu putina pasta de dinti, zis si facut, dar pe locul care m`am dat s`a uscat tare pielea, s`a inrosit, si mi se i`au de pe fata (frunte), mici,, coji"... ce ar trebui sa fac sa`mi fac pielea la normal dupa aceasta iritatie?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crema de galbenele este foarte buna pentru problema ta. da-te de 3-4 ori pe zi si in maxim o saptamana n-o sa mai ai nici urma de arsura (fiindca te-ai ars chimic cu pasta de dinti).

| D A R i U t S s A a răspuns:

Folosesti pasta de dinti doar pentru spalatul dintilor.
Pasta de dinti sapa adanc in piele.
cupara-ti o crema. ceva.
Pot sa iti zic sa folosesti vechea crema de galbenele este destul de buna.si poate iti dispar problemele de pe frunte

| elvisedy a răspuns:

Te-ai gandit din ce este facuta pasta de dinti!? Daca te gandeai iti dadeai seama ca este cu apa detergent etc. si nu are cum sa iti faca bine.Foloseste aloe lips si esti rezolvata.

| b8g2x9 explică:

Multumesc mult. o s`o folosesc., si eu m`am ras la inceput cand am auzit de pasta de dinti si m`am uns finut, si am vazut ce`a iesit.
multumesc inca odata!