anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut ciclul neregulat si am fost la medicul ginecolog si mia prescris anticonceptionalele. le iau si acum il am regulat, dar dupa ciclu la o saptamana am niste scurgeri maronii. pot fi de la pastile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sunt de la pastile, probabil nu este cel mai potrivit preparat pentru tine. Nu le intrerupe, ca ai sa-ti provoci hemoragie, du-te inapoi la medicul care ti-a recomandat contraceptivele pentru un nou consult. O sa-ti schimbe probabil anticonceptionalele.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Citeşte conspectul de la anticoncepţionale şi vezi dacă e de la ele, dacă e trecut ceva de genu acesta la reacţii adverse. Oricum, trebuie să mergi la medic să afli de la ce sunt scurgerile şi cum le poţi trata. Multă sănătate!

| mioara a răspuns:

Poate sa ai o anexita care trebiue tratata, du-te din nou la dr pentru tratament.

| DeeDee a răspuns:

Ginecologul tau ar fi trebuit sa iti vorbeasca despre reactiile adverse ale medicamentului, si tu acum ar fi trebuit sa stii despre ce e vorba. In plus, nu am auzit niciodata despre prescrierea de anticonceptionale pentru ciclu neregulat. Unu la mana, alea nu fac bine. O sa ai probleme mai tarziu daca le iei in exces. Doi la mana, un ciclu neregulat nu este nevoie sa fie tratat, sau poate tratat cu hormoni(?)

Edit: am aflat intre timp ca se pot da anticonceptionale pentru ciclu neregulat, atata timp cat sunt dozate extrem de exact in functie de nicelul hormonilor si alte date. Eu una nu as lua asa ceva, dar ma rogtongue Prin urmare, cred ca e destul doar sa ii raportezi ginecologului ce se intampla si sa ceri o explicatie.

| myckey a răspuns:

Nu nu cred ca au nici o legatura ...probabil ai o infectie. Incearca sa ti cumperi un irigator si vorbeste cu farmacista sa ti dea ceva pentru spalaturi interne.
Oricum trebuie sa ajungi si la doctor sa ti spuna exact despre ce e vorba si ce tratament trebuie sa faci pentru a scapa de ea.
Multa multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mergi la medicul care ţi-a prescris anticoncepţionalele şi spui despre acest impediment.
Poate indica încheierea menstrei sau să te anunţe că întri în ovulaţie şi de ce nu o reacţie de la pilule.
Pa, pa.

| mafioata a răspuns:

Este posibil sa fie din cauza pastilelor. Crede-ma, si eu am avut ciclul neregulat, dar dupa un timp, fara pastile, mi s-a reglat la loc. Sfatul meu este sa nu mai iei pastile, este mai sanatos, sa stii, decat sa te infunzi cu pastile...