Da, sunt de la pastile, probabil nu este cel mai potrivit preparat pentru tine. Nu le intrerupe, ca ai sa-ti provoci hemoragie, du-te inapoi la medicul care ti-a recomandat contraceptivele pentru un nou consult. O sa-ti schimbe probabil anticonceptionalele.
Citeşte conspectul de la anticoncepţionale şi vezi dacă e de la ele, dacă e trecut ceva de genu acesta la reacţii adverse. Oricum, trebuie să mergi la medic să afli de la ce sunt scurgerile şi cum le poţi trata. Multă sănătate!
Poate sa ai o anexita care trebiue tratata, du-te din nou la dr pentru tratament.
Ginecologul tau ar fi trebuit sa iti vorbeasca despre reactiile adverse ale medicamentului, si tu acum ar fi trebuit sa stii despre ce e vorba. In plus, nu am auzit niciodata despre prescrierea de anticonceptionale pentru ciclu neregulat. Unu la mana, alea nu fac bine. O sa ai probleme mai tarziu daca le iei in exces. Doi la mana, un ciclu neregulat nu este nevoie sa fie tratat, sau poate tratat cu hormoni(?)
Edit: am aflat intre timp ca se pot da anticonceptionale pentru ciclu neregulat, atata timp cat sunt dozate extrem de exact in functie de nicelul hormonilor si alte date. Eu una nu as lua asa ceva, dar ma rog Prin urmare, cred ca e destul doar sa ii raportezi ginecologului ce se intampla si sa ceri o explicatie.
Nu nu cred ca au nici o legatura ...probabil ai o infectie. Incearca sa ti cumperi un irigator si vorbeste cu farmacista sa ti dea ceva pentru spalaturi interne.
Oricum trebuie sa ajungi si la doctor sa ti spuna exact despre ce e vorba si ce tratament trebuie sa faci pentru a scapa de ea.
Multa multa sanatate
Este posibil sa fie din cauza pastilelor. Crede-ma, si eu am avut ciclul neregulat, dar dupa un timp, fara pastile, mi s-a reglat la loc. Sfatul meu este sa nu mai iei pastile, este mai sanatos, sa stii, decat sa te infunzi cu pastile...