Draga mea si eu m facut o ciuperca de la antibiotice si m-am dus la medic ginecolog si mi-a dat tot Lomexin crema si niste pilule ce trebuiau luate cite 2 o data si aveam un gust amar in gura timp de doua zile, dar sa stii ca si sotului meu i-a dat tot asa tratament ca la mine, dar mie si sotului meu nea trecut ca am facut deodata tratamentul.Parerea mea este ca trebuie sa luati amindoi tratamentul ca alfe nu scapi de problema aceasta si totusi cred ca nu e bun tratamentul incit nu tia trecut, iar cu Lomexinul trebuie sa va dati amindoi la fel si tratamentul trebuia sa fie pentru. amindoi.Eu am patit-o de 2 ori, o data a fost cind am luat eu antibiotic si o data cind a luat sotul meu... a doua oara cind mi s-a intamplat mi-a fost de ajuns doar crema Lomexin ne-am dat amindoi si ne-a trecut si necesita si pastilele sa le mai luam.
Trebuie sa-ti tratezi partenerul sexual si sa fierbi chilotii, prosoapele si cearsafurile cu detergent. De asemenea trebuie sa speli baia dupa fiecare folosire (chiuveta, cada, dus, WC) cu ACE concentrat sau alta solutie pe baza de clor.
Daca simptomele reapar e clar ca iti trebuie un alt tratament... sfatul meu e sa teintorci la ginecolog si sa ceri sa schimbe tratamentul... iar daca ai un partener(a) ar fi bine sa o (il) tretezi si pe el(ea ) pentru ca se poate transmite de unul la celalat.