| AlexisAlexx a întrebat:

Am avut ciuperca la degetul mare de la picior si m-am dat cu un lac special de unghii pe care mi l-a recomandat dermatologul si a zis sa revin peste 2 luni, mi-a cazut unghia afectata si acum imi creste cea noua dar ma doare ingrozitor... e normal sa ma doara atat de tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vezi sa nu cumva sa creasca in carne. Nu creste normal. Un medic iti poate spune mai multe.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Du-te la farmacie și intreaba daca îți recomandă niște antiiflamatoare pentru durere.Totuși, era bine să te duci la medic, să nu faci infecție.
Dacă știi că ai dureri după ce aplici soluția lichidă de la dermatolog, nu o mai folosi. Eventual, spală piciorul cu apă și săpun, clătește bine și înfășoară degetul într-o fașă sterilă.Și vezi dacă te mai doare. Dacă continuă, du-te la medic, nu aștepta să treacă cele două luni, când ai programare.
PS. Pune o pungă cu gheață (daca mama ta are prin frigider o pungă cu mazăre/porumb înghețat, o poți folosi. Pune-o deasupra degetelor de la picior, dar nu direct pe piele, ci peste un prosop)