| Adyy5 a întrebat:

Am avut diaree pret de 8 zile datorită unei posibile toxinfectii alimentare.De 2 zile nu mai am...Cred.
Fecalele ies sub forma solidă si închise la culoare,mai inchise ca inainte, dar cand fac simt ca ies mai lichide si in continuare cu multa usurinta precum ieseau cand aveam diaree.
Desi nu mai am si am inceput sa mănânc normal ies foarte des la toaleta si mănânc putin.
Azi am iesit de vreo 5-6 ori.
Incep sa mă sperii...fac în cantități mari si sunt solide,închise la culoare.
Care ar putea fi motivul?
Va rog, nu imi spuneti sa ma duc la un medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Ce inseamna inchise la culoare, "mai inchise ca inainte"? Detaliaza mai mult: ce culoare erau inainte? Sufereai de constipatie? Daca culoarea e OK, faptul ca te eliberezi de presiunea facuta de fecale in intestine nu are nimic rau... De unde stii ca diareea era de la o toxiinfectie alimentara? Numai bine!