| Evely10 a întrebat:

Am avut intarziere 11 zile de menstruatie ciclu venea regulat la 28 de zile pe data de 28 trebuia sa am menstruația însă azi suntem in data de 6 am avut o durere ca la menstruatie și mi-a venit de culoare închisă deocamdată am doar o mica pata în aceste zile de întârziere aveam amețeală ma durea burta ma simteam balonata dureri de spate am făcut un test de sarcina a ieșit negativ va rog ma puteți ajuta cu un răspuns?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darkhell217 a răspuns:

Testele nu is intotdeauna sigure, mai bine ai vizita un ginecolog

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa fii insarcinata!
Testul de sarcina se face DUPAa 7-10 zile de iantarziere, iar daca tu l-ai in primele zile de intarziere, a fost eronat.
Repeta testul acum!

| Evely10 explică (pentru Violleta2022):

Azi mi-a venit ciclu dureri îngrozitoare și un chiag de 4 cm roz și negricios sângele rosu spre maro burta rece eu și soțul meu chiar ne dorim un bebe nu știu ce sa înțeleg întârziere apoi ciclu și toate simptomele astea nu știu ce sa mai cred

| Violleta2022 a răspuns (pentru Evely10):

Mergi la medic, si-ti explica el ce se inatmpla!

| relian a răspuns:

Poate esti racita, sau poate este undeva o infectie, daca insarcinata nu esti.Alta cauza ar fi durata ciclului tau, multe femei fac greseala vor sa le vina menstruatia exact la aceiasi data in fiecare luna, ele crezand ca ala este un ciclu regulat, dara uita ca lunile nu-s egale ca nr de zile.Deci se numara zilele cat timp trece de la o menstruatie la alta nu se bifeaza caledaru data 28 gata deacu pe data de 28 a fiecarei luni trebuie sati vina.Nare cum, asa ceva este imposibil nici in cazu in care ai regulat si nici daca nu-i regulat.
Acu depinde si testul ala cand l-ai facut, la cate zile dupa actu sexual, asta daca ai facut sex.Nu stiu dara testul ala se face dupa un nr de zile de la act ca sa iasa corect.Verifica astea si dupa stii cums tai, sau mai rapid la un ginecolog ala imediat si vede.

| RaulMA a răspuns:

Ai avut acte sexuale cu ceva timp in urma? Zilele astea? Sau luna?

| Evely10 explică (pentru RaulMA):

Da

| RaulMA a răspuns (pentru Evely10):

Du-te la medic, nu e bine ce ţi se întâmplă.