| baiatulxboyx a întrebat:

Am avut MONONUCLEOZA acum 2 luni, in prima saptamana din vacanta de craciun, acum eu tin o dieta, de fapt o tin din vara dieta, si de o saptamana am prins obiceiul de a face cam 50-80 abdomene de 2 ori pe zi, adica cam 100-160 de abdomene pe zi. De cateva zile, ma doare osul de la piciorul drept, de la sold, ma doare doar cand pun mana pe el, e o vanataie sau e de la faptul ca nu am voie sa depun mare efort? Am inteles ca nu ai voie sa faci efort 6 luni. Am 15 ani si sa stiti ca depun ceva efort si la acele abdomene.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai voie sa faci sport 6 luni din momentul vindecarii de mononucleoaza. Nimic absolut, in nici un caz zeci de abdomene.

1 răspuns:
| cossmy a răspuns:

Bai.si eu am avut. Opreste'te, nu mai fa absolut nimic ca poti sa ai inca splina marita, faci ruptura si mori! Tre sa tii regim pentru ficat, sa nu faci efort, si sa ai grija sa nu te lovesti. Tu stii ca n'ai voie sa faci efort si totusi faci ca idiotu(scuze, da nu ma pot abtine) peste 100 de abdomene pe zi. Cum a zis si brigaela, 6 luni pe tusha...