| micuta_8485 a întrebat:

Am avut montat sterilet in urma unei sinechii uterine si l-am tinut sase luni dupa care l-am scos.imediat dupa ce l-am scos am hotarat sa facem un bebe.menstruatia mi-a intarziat 2 saptamani dupa care am avut o sangerare timp de trei zile dar de obicei am menstruatia 6-7 zile. ce credeti ca poate fi?
mi-am facut un test de sarcina si mi-a aparut o linie roz si fffffff putin se vede si a doua.va rog dati-mi o idee de ce ar putea fi.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul e neconcludent, dar pare pozitiv. Repeta testul din urina de dimineata si apoi du-te la ginecolog, indiferent de rezultat.

| nicp a răspuns:

Refa testul. ffffff putin pentru a doua linie nu e ceva concludent.

Răspuns utilizator avertizat
| fany74 a răspuns:

Pai scrie pe test ce inseamna o linie si ce inseamna doua! mergi mai bine la un ginecolog, el iti da raspunsul exact.mergi fara rusine si spune-i ce te framanta!