Sa mergi la doctor ca sa-ti dea niste antibiotice, dar de cusut nu cred ca e nevoie.
Bafta!
Eventual iti cumperi / mergi la spital pentru. antibiotice, cureti simplu cu spirt! Iar de cusut nu e cazut! Daca are 2mm, ce sa coasa?
Daca capusa a muscat intr-o zona mai sensibila (burta, coapse, gat, etc) mergi de urgenta la doctor. Daca se si infecteaza... e grav.
O sa ti se refaca pielea...asa a patit si verisoara mea, dar in timp i s-a vindecat
Te duci la doctor sa nu se infecteze.De refacut se reface cam in 2 luni complet piele se regenereaza cel mai repede.
Pzb, dar esti sigur ca nu mai e nimic acolo, da? Ca din cate stiu eu, capusele - aceste ORIBILE fiinte - isi lasa capul in rana si cresc un alt saculet de-ala de sange... bleah! Habar n-am daca e doar o "legenda urbana" dar e destul de creepy
Am avut si eu.
dar mie ramanandumi o gaura(exact asa cum ai zis tu) m-am dat cu crema de la naturisti si mi sa tras. adica nici nu se mai obs.
As zice sa nu te duci la doctor. Am avut o taietura maricica la mana nu m-am dus samio coase nici tratament n-am luat dar trebuie sa acoperi cu un bandaj si sa nai contact cu mizerie.
Deeaandreea9156 întreabă: