| Yumitsu a întrebat:

Am avut o colegă cu miopie şi aceasta mi-a spus că a plîns mult. Este adevărat? de la mult plîns scade vederea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daiana90 a răspuns:

Nu asta e o prostie. de la plans iti cureti ochii pentru ca lichidul lacrimal are lizozim o substanta care distruge microbii, prin plans cureti suprafata ochiilor si eu am miopie si cand ma uit la tv si nu vad sa citesc si imi lacrimeaza ochii vad mai clar, cand incep sa plang sau mi se umplu ochii de lacrimi parca vad mai bine.nu,miopia nu are nimic de a face cu plansul.atunci inseamna ca toti trenuie sa purtam ochelari.gandeste-te pe vremea razboiului, cand ramaneau femeile acasa singure, cand le murea barbatii etc cat plangeau.oh go on...oh go on. asta inseamna ca toata populatia trebuie sa poarte ochelari. happy

10 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

laughing Ma indoiesc.

soothe
| soothe a răspuns:

Nu de la plans. Este adevarat insa ca dpdv energetic ochii au legatura cu ficatul care, organ, este f sensibil la problemele emotionale. Deci stresul emotional de lunga durata poate inrautati vederea.

Răspuns utilizator avertizat
| SEAL a răspuns:

Nu prea are nicio legatura plansul cu miopia miopia o ai din nastere nu de la plans

| procust a răspuns:

Nu are nici o legatura plansul cu scaderea vederii! Lacrimile au rod de curatire si umectare a ochilor, deci in nici un caz nu fac rau, oricat ai plange!

| Giuly_3112 a răspuns:

Te-o prostit haha laughing plansul este bun!

| kaTTsu a răspuns:

Uite un motiv la care sa zambesti laughing))

| fosa.poplitee a răspuns:

Nu are nici cea mai mica legatura.

| Daiana90 a răspuns:

Mersi pentru fundita:*:*:*>big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are nici o legatura, e doar o coincidenta. Plansul nu afecteaza vederea.