| DavidNeagu a întrebat:

Am avut o experiență super awkward azi... Ma simt oribil!
Am 14 ani si azi la docotrita la care am fost pentru un control care a zis mama sa il facem mi-a zis ca o sa uite uite si la cuculet un pic. Eu is foarte rusinos și cand mi-a tras pantalonii m-am înroșit tot. Mama se uita exact acolo. Si a pus mana peste tot... Ma simt nașpa acum... Ce sa fac sa uit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care-i problema? Daca te atingea vreo fată, erai la fel de rusinos?

| Simpatic a răspuns:

Gandeste-te ca si noi ajungem cateodata sa ne vada "cuculetul" doctorul si e tot atat de rusinos
Nu vrei sa stii cum este sa in sala de operatie la scoatarea apendicelui sa fie 1 medic, 1 asistent si inca 2 asistente tinere iar tu sa fii adolescent
Deci inteleg cum este laughing

| MarianWLF a răspuns:

Trebuia sa privesti doctorita in ochi si sa ii zambesti, sa se simta si ea awkward laughing

| dullcat a răspuns:

Va trece de la sine. Oamenii aia au invatat si muncit pentru asta, e treaba lor si crede-ma ca au vazut destule la viata lor.Nu se poate sa efectueze un control asa, numai din ce le povestesti tu, fara sa vada, fara sa puna mana.Stai linistit, ca nu esti nici primul si nici ultimul in aceasta situatie.Imi imaginez si eu ca acum e cringe, dar mai incolo vei rade despre aceasta intamplare.

| johnnny123 a răspuns:

La 14 ani ar trebui să înțelegi că "cuculețul" este o parte a corpului tău (destul de importantă aș zice) și că nu este absolut nicio problemă dacă ți l-a atins un doctor în scopul unui consult medical. Faptul că doctorul era femeie nu are nicio importanță.

| ReddY25 a răspuns:

Rofl