| ஐNoNameஐ a întrebat:

Am avut primul ciclu, iar acum de fiecare data cand fac efort mai mult la sport imi curge, dar cicluc se oprise. Poate vi s-a intamplat si voua fetelor. Ce pot sa fac sau ce medicamente pot sa iau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| inconscient a răspuns:

Pentru ca nu e regulat. Peste mai multe luni, poate un an ti se va regula, stai linistita. acum iti poate veni 2 saptamani, apoi sa treaca si 2 luni pana la urmatorul. Si mie la fel mi s-a intamplat, acum sa- regulat la 25 de zile diferenta. Ia-o si tu mai usor putin cu sportul, spune-i ca te doare burta sau piciorul sau vorbeste cu mama sa-i spuna profei sau profului problema. nu e nevoie de medicamente, mie mi s-a spus cand am fost racita si am avut ciclu sa o las mai moale cu medicamentele.
In concluzie, nu-ti face griji. sau intreaba pe cineva din familie sau vreo prietena pe la scoala! succes! Pupici!

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!

NU ai precizat în ce perioadă ai avut PRIMA menstruaţie ( datele calendaristice, când a început şi când s-a terminat ).

În funcţie de asta putem să ne dăm seama dacă e vreo problemă sau nu...

Toate cele bune.

| ஐNoNameஐ explică (pentru bursuc001):

Prima menstruatie am avut-o pe 27 aprilie iar intrebarea este postata pe date de 16 mai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este normal prima data, e mai neregulat, nu ai de ce sa-ti faci griji!
Bea ceai de cretisoara sa ti se regleze.
Te pup!

| KrEaThYvE a răspuns:

Eu sunt baiat si nu ma prea pricep dar iti pot da un sfat:
intreaba aici : http://www.copilulmeu.ro/discutii/viewtopic.php?f=39&t=3608 funda?