| lupulSingle a întrebat:

Am avut tentoanele de la degetul 3 si 4 intinse sau cum se zice nu puteam sa le indoi de tot, si nu am fost la doctor, si mi-am mai revenit dar mai simt inca o usoara durere cand strang pumnu, ce ar trebui sa fac? a trecut 2 luni de la accident. Si nu vreau sa ma duc la medic, Va rog o solutie utila care o pot face acasa. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex0297 a răspuns:

Salut!
In mod normal ar trebui sa treaca cu timpul, din pacate dureaza destul de mult. Am avut si eu o indindere liganemntara la degetul mare si a durat destul de mult timp pana au trecut durerile la folosirea acestuia. Cel mai probabil ar fi indicat sa incerci sa nu le folosesti un timp pana mai trece durerea. Mie mi s-a pus mana in ghips deoarece mi sa intins capsula articulara si aveam articulatia umflata tare.

| lupulSingle explică (pentru alex0297):

Multumesc mult de sfat.Dar au si o forma ciudata
Sunt parca mai late la mijloc

| alex0297 a răspuns (pentru lupulSingle):

Cu placere!
S-ar putea ca vindecare sa nu se fi facut fix cum ar trebui, in cazul asta mai apar din pacate modificari de forma. Poate ar fi totusi bine sa iti vizitezi medicul de familie sa vezi ce spune si el. dar daca nu vrei in nici un fel s-ar putea sa fie inflamate si in cazul asta ar fi bine sa te dai cu ceva crema sau gel antiinflamator de ex:fastumgel sau diclofenac.

2 răspunsuri: