| SaraSzabo a întrebat:

Am avut un accident în data da 24 ianuarie ( prezervativ rupt) și am
Luat pastila de a doua zi pe 25 ianuarie.
Am avut câteva zile de sângerare foarte foarte minima cantitativ pe 17 Feb și de atunci nimic. Ciclu nu mi-a venit din 14 ianuarie. Azi este 8 martie
Nu sunt însărcinată am făcut test de sânge și de urină.
Atât de mult să deregleze ciclul pastila de a doua zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Denisa0954 a răspuns:

Da, și e posibil și în următoarele luni sa fie tot dereglat.

| SaraSzabo explică (pentru Denisa0954):

Mulțumesc mult Denisa
Și medicul ginecolog la fel mi-a spus ca e de la pastila de după și ca va veni dar am uitat să întreb cât de mult se poate să întârzie, programarea mea cu dansa fiind acus 2 săptămâni aproape.

| Denisa0954 a răspuns (pentru SaraSzabo):

Asta depinde de la organism la organism. E posibil sa ți vina și acum în martie, și de luna viitoare, dar la fel e posibil și sa nu mai fie regulat, urmând sa se regleze în decurs de 6 luni daca nu vor fi alte probleme

Răspuns utilizator avertizat
| alinamocan39 a răspuns:

Pastila de a doua zi produce multe schimbări în organism, îți dă absolut hormonii peste cap. Este posibil să nu ai ciclu și 2 luni.

| SaraSzabo explică (pentru alinamocan39):

Wow nu am realizat ca asa de mult poate să-l întârzie
Mulțumesc de răspuns