| Adi28 a întrebat:

Am avut un fel de bube in colturile buzelor si acum mi-a ramas semne rosii care s-au extins doar putin si as dori sa imi spune-ti cum sa scap de ele, va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Cu glicerina boraxata, propolis si galbenele de la firma tis!

| nico097 a răspuns:

Buna.Ai avut herpes si probabil l-ai rupt si a ramas semn o sa iti treaca stai linistit. Daca simti cu cateva zile inainte ca urmeaza sa iti iasa un (zona afectata e usor umflata si rosie) poti face urmatorul lucru: incalzeste la flacara (cat de poti suporta) coada unei linguri de lemn si aplic-o pe zona care urmeaza sa fie afectata. Va ramane doar o usoara urma rosie, care va disparea a doua zi, dar vei scapa de aparitia herpesului.

| Adi28 explică (pentru nico097):

Da dar mie mi-a trecut de vreo 10 zile si tot mai am semnele

| nico097 a răspuns (pentru Adi28):

Atunci megi la farmacie si cere un unguent special si o sa iti dispara acele pete rosii.

| Adi28 explică (pentru nico097):

Asta o sa fac mersii.