| honey2804 a întrebat:

Am avut un mic cos pe barbie pe care l-am stors dupa care mi-a aparut o mica rana iar coaja am tot luat-o jos de fiecare data cand se facea. Acum mi s-a extins foarte tare,am o rana mare pe barbie, a prins si coaja dar n-am mai luat-o jos si ma usura enorm de tare. Mi s-a parut incredibil ca acest lucrur sa se provoace de la un mic cos. Totusi ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GOLD99 a răspuns:

Sa stii ca nu este bine sa tragi de coaja de la cosuri chiar daca pare inestetica, aceasta se poate si se poate extinde cosul sau poate sa devina neg, eu am facut ca tine cu unn cos de pe nas si apoi sa transformat in neg, ai grija.

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Probabil ca este o infectie a pielii denumita impetigo( popular, se numesc bube dulci ) : http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/impetigo_1375

| cetateanuturmentatkrysty a răspuns:

Nue bine ca ai luat coaja acum infectia de la cos s-a extins dar macar esati norocos ca nu ai oerupptie de cosuri cum a avut o ruda de-a mea era cos langa cos e doar o rana care va trece daca e lasata in pace