Bună!
Se poate să existe în secret dar, în mod normal, practici de genul au devenit interzise. Cu timpul au fost efectuate multe operații /tehnici /experimente cumplite pentru a încerca să vindece anumite boli sau condiții sau pentru a ajuta o anumită țară în timpul unui război.
Ce trebuie să întelegi este că visele sunt realizate de subconștientul tău care nu doarme vreodată. Tu ai mult mai multe vise pe care nu ți le poți aminti când te trezești.
Deci dacă te gândești sau vezi ceva negativ/pozitiv atunci lucrul respectiv îți intră în subconștient și îl poți visa.
Mama ta te iubește atâta timp cât este o mamă adevărată și nu ți-ar face așa ceva. Este normal să fii speriată dar ai mai multă încredere în tine.
Poate tu, cu această dizabilitate ușoară chiar ai potențial mai mare decât alte persoane "normale" ce nu își folosesc mintea mai deloc.
Ai încredere în tine și în părinții tăi.
Da, aceasta este și concluzia mea, potențial ma mare decât alții, așa am dedus eu din construcția visului.
Să înțeleg așa.
1. În realitate suferi de o formă ușoară de dezabilitate intelectuală.
2. Restul a fost un vis.
Mă bazez pe acestea.
Aș dori să aprofundăm primul subiect.
Când spui asta, sufăr, cine susține aceasta?
Cum se manifestă?
O să îți dau un exemplu exagerat negativ, ca să înțelegi cum interpretarea eronată a celor din jur, poate determina destinul unui om.
Să zicem că îl cheamă Marco. Este tânăr, emigrant din Italia în California. Este primit în familia lui din California, rude mai îndepărtate, emigrate cu 100 de ani mai înainte, care se adaptaseră la modul de viață american.
El se integrează relativ ușor. își găsește un loc de muncă, merge la biserica italiană cu ei dumineca, toate bune și frumoase.
Apoi le spune rudelor că el nu se simte bine. Mai spune că simte așa. Că familia rămasă în Italia i-a făcut farmece ca să îl îmbolnăvească, că a început să... tot felul de simptome de om bolnav. Este dus la medic, medic școlit în California zilelor noastre, care îl trimite la psihiatru, școlit în California zilelor noastre care pune diagnosticul preliminar de delusional thinking, gândire delirantă care este simptom de boală psihică, și îl internează. Urmează investigații medicale, testele psihologice a lui Pește prăjit este ținut cam 6 luni pe acolo.
Până când?
Până dă de un psihiatru inteligent care știa asta.
În lumea rurală din Italia de unde plecase flăcăul, a face farmece cuiva, ține de mentalitatea lor de oameni primitivi și aceasta nu este o nebunie. Tot satul crede așa iar restul vieții lor este complet normal. Îl liniștește pe băiat cu psihoterapie și îi dă drumul acasă acolo unde locuia în California.
Cine pusese diagnostic de boală psihică unui om sănătos?
Experți cu 6 ani de falcultate și trei ani de rezidențiat și experiență clinică, adică care văzuseră în spital mulți bolnavi.
Așa că eu te întreb, ce specialiști ți-au pus diagnosticul de dizabilitate mintală sub formă ușoară, și cum se manifestă ea, pentru dta. Nu de alta, ci pentru că eu am posibilitatea să te ajut să scapi de ea, dar pentru asta, am nevoie să știu despre ce este vorba.
De ce am convingerea că voi putea? Pentru că visul tău asta spune. Mama dorește să mă ajute să scap.
Da, există un asemenea aparat, se folosește pentru a trata dizabilitate mentală gravă prin ceea ce se cheamă terapia cu electroșocuri. https://www.medlife.ro/taguri-medlive/terapia-cu-electrosocuri.
El se folosește în clinicile de psihiatrie. Exemplu concret.
În 1989- 1990 a avut loc din 21 decembrie 1989 și a durat cam 2 săptămâni o luptă pentru puterea politică în România care a avut ca parte componentă lupta cu așa zișii teroriști. Tânărul de care povestesc a participat la această luptă și a fost în situații primejdioase de luptă reală, în care au murit oameni. Acele evenimente l-au marcat atât de tare încât s-a îmbolnăvit de ceea ce dta numești dizabilitate mentală, dar la el era gravă, nu mai putea lucra, nu se mai putea descurca deloc în viață, avea atacuri de panică în care tot revedea acele scene îngrozitoare cu gloanțe șuierând pe lângă el, cu oameni morți, cu bălți de sânge lângă el. A ajuns la medici care i-au recomandat electroșocuri cu acordul lui. Ce fac ele? Distrug o parte mică de neuroni din creier, ca la o lovitură în cap primită la box. Când ei se distrug, strică și zonele în care se află amintirile dureroase. Dar cum creierul are miliarde de neuroni, el reface traseele nervoase rupte, dar ceea ce fusese pe cele vechi s-a șters.
Este o metodă foarte brutală, violentă, pe care medicii o folosesc când nu au încotro.
Dta în dorința dtale de a te ameliora, ai văzut de la distanță, în timpul visului un asemenea aparat. Aceasta este o performanță deosebită, se numește remote viewing, vedere la distanță. Așa că eu cred că acea dizabilitate mentală este o interpretare gresită. O să o rezolvăm.
Așa cum zicea și Tovarășul Stalin, nașe delo pravoe, mî pabedim, cauza noastră este dreaptă, noi învingem (glumă).
Terapia electroconvulsiva scade coeficientul de inteligenta,nu l creste iar azi nu se mai foloseste in medicina din cate stiu.
Se folosea pe genii nebune pentru a le normaliza.
Cat despre inteligenta,nu mi pari a avea o dizabilitate. Inteligenta este de mai multe feluri si sa stii ca putini sunt cei pricepuți la toate. Faptul că cineva ti a spus că ai fi cu probleme intelectuale sau ca in poporul asta esti anormal, nu inseamna ca in alt loc, alt timp sau in jurul altor oameni ai fi văzut la fel. În primul rând, oamenii inteligenti nu cred in "nu pot" sau e "imposibil"
Creierul este facut sa învețe și nimeni nu te poate opri sa faci asta. Tu trebuie sa iti urmezi propria evoluție, nu sa te compari cu ceilalți.
La cum ai scris, nu cred ca e nimic de vindecat. Esti perfect normala in exprimare si cunosti gramatica limbii romane mai bine decat 80% din utilizatorii acestui site.
Iti multumesc. De asemenea nici nu scriu cu prescurtari.
Girly97 întreabă: