| Piticu123321 a întrebat:

Am avut un vis mai ciudat pot spune, am visat ca imi beam cafeaua... cand dintr-o data m-am trezit in pat, m-am ridicat si m-am dus la baie (convins ca sunt treaz), pe cand am ajuns pe hol, iar m-am trezit in pat, m-am piscat, eram convins ca sunt treaz. Am iesit pe balcon sa iau aer, ghiciti ce, iar m-am trezit in pat, cam asa inca de 3 4 ori, si la urma m-am trezit dimineata, odihnit de parca as fi dormit o luna. Vreau sa stiu daca a mai patit cineva ceva asemanator, este ceva de care ar trebui sa-mi fac griji? Sunt somnambul si alea is franturi de amintiri din ce fac noaptea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mclaren12 a răspuns:

Vise lucide. Aproape deloc neobisnuit. Unii au parte in mod natural de ele, altii se chinuie sa si le induca. Vis lucid este atunci cand esti constient in vis.

| Piticu123321 explică (pentru Mclaren12):

Deci este ceva normal? Eram cam freaked out ca e sleep paralysis de ala

| Cristine9595 a răspuns (pentru Mclaren12):

Nu ai de ce sa te ingrijorezi.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Piticu123321):

Nu se intalneste chiar foarte des la oameni dar clar nici anormal nu este. Unii oameni vor sa-si induca vise lucide si nu reusesc.

3 răspunsuri: