| 2for2 a întrebat:

Am balonari si durere ca o jena, adica suportabila in partea dreapta jos de aprox. 2 saptamana. Ce credeti ca poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Alleza a răspuns:

Du-te si cacate rolling on the floor)

| 2for2 explică:

Credeam ca, copiii dorm la ora asta

| JajaAliensHere a răspuns:

In partea dreapta jos? Poti avea apendicita, desi nu sunt foarte sigura. Ar trebui sa mergi la medicul de familie sa intrebi ce ai.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy balonarile sun atunci cand ai mancat excesiv ori ai probleme digestive, bila lenesa, la mine asa se manifesta, am probleme cu fierea si ma lupt cu balonarea mai mereu si imi da dureri in partea dreapta sub coaste, dar tu, pentru linistrea sufleteasca poti vizita medicul de fam si vei fi mult mai linistit.consulta medicul de fam si nu amana.papa si o zi linistitahappy

| 2for2 explică:

Multumesc pentru. raspunsuri. Apendicele il am scos cu multi ani in urma.Cateva saptamana. in urma am avut infectie la rinichi si am luat antibiotice.Nu cred ca a revenit caci simptomele sunt diferite.Ma gandesc la o infectie a ovarelor sau ceva legat de un chist descoperit acum 5 ani.Atunci mi-au spus ca dimensiunile sunt mici si sa nu i-mi fac problema., dar ma gandesc sa nu fi crescut.Nu-mi face placere si cred ca nimanui nu-i face dar cred ca am sa merg la un control

| doctoressa a răspuns:

Simptomele dvs ar putea fi legate de intestinul gros, de exemplu o dereglare a florei microbiene ca urmare a tratamentului antibiotic urmat. Ar fi bine sa mergeti la medic pentru un consult si investigatii. Multa sanatate!