| iHateLuckyPersons a întrebat:

Am baut acum vreo 2 ani niste Clin de geamuri, mi-am adus aminte acum si ma intrebam cum de n-am patit nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Tu cu ala de spalat geamuri ai vrut s-o termini? Ala, ca mai toate produsele pentru spalat geamuri, are o foarte mare concentratie de alcool. Mai mult decat sa te imbeti si ceva dureri de stomac pe acolo nu faceai.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru rezultate optime mai bea dar nu un gît cum ai baut atunci, be o sticlă intreagă cam asa ca pe bere o dai pe gîtlaughing multi copii pe aici pe site si c am zurbagii.

| LPCTSTR a răspuns:

Cum ai reuşit să bei detergent pentru geamuri? laughing
Noul drog pentru copii plictisiţi?

| iHateLuckyPersons explică (pentru LPCTSTR):

Nu mai stiu de ce eram suparat si am vrut sa ma omor.....si dupa cum poti vedea n-o mersrolling on the floor

| Seayayaya a răspuns (pentru iHateLuckyPersons):

Serios?laughing

| iHateLuckyPersons explică (pentru Seayayaya):

Mi s-a spus de multe ori ca nu-s in toate facultatile

| IIIshaneIII a răspuns:

Poti incerca o concentratie 10% bonux si 90% apa sigur da rezultate garantat, minimimum 250 ml, nu se recomanda apelul la ambulanta!

| cristi202 a răspuns (pentru IIIshaneIII):

Nuuu! Ca face spume la gura, si se va crede ca e altceva! happy

| NYK4u a răspuns:

Te simti mai curat de atunci? laughing