| JusTPauL a întrebat:

Am băut joi apa puțin rece, iar vineri a început sa ma doară dantura.
De sâmbătă noaptea mi s-a umflat în spatele maselelor de pe partea dreapta de jos.
Asa tare e umflat încât când strâng din dinți prima data se simte cum atinge acolo în spate.
A început sa ma doară tare și amigdale dreapta.
Sa fie o răceala sau o infecție care sa se fi tras și la amigdale?
Dacă ar fi de la apa rece de ce s-ar umfla partea aia din spate de la masele.
Ce as putea lua de la farmacie sa îmi treacă?
Asa tare ma doare noaptea de nu mai pot sa dorm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Si pe mine m-a durut, necăjit un dinte azi noapte și am adormit pe la 5 și ceva.Mergi la farmacie și vorbește cu o doamna, un domn de acolo, spune-le ce ne-ai spus și nouă și o să te ajute.In perioada asta, apa de la chiuveta e foarte rece.Eu am făcut ceva la gat, la corzile vocale acum 5 ani de la apa rece in luna aprilie sau mai.Nu mai bea apa rece de acum încolo, așteaptă puțin să se încălzească. Sper să îți treacă problema repede.Succes!

| JusTPauL explică (pentru Floreenofficial):

Am fost astăzi. Mi-a dat ceva pasta de dinți și medicamente

| Floreenofficial a răspuns (pentru JusTPauL):

Bravo.Și să te ferești de curent, apropo...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai pus intrebare sau ai scris poezie?

| JusTPauL explică (pentru anonim_4396):

Am vrut sa se înțeleagă cât mai bine

| MeHighh a răspuns:

Du-te de urgenta la un doctor! din ce ai zis tu pare infectie de la o masea cariata. Insanatosire grabnica!

| JusTPauL explică (pentru MeHighh):

Sincer nu am masele stricate.
Asta sa întâmplat cumva pe peretele în spatele maselii de minte și sa extins. E foarte sensibila zona. Abia pot deschide gura sa mănânc.