| tpuforyou a întrebat:

Am baut patru doze de red > bull in 40 min, ce efect vor avea aspra mea? voi prinde aripi!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BluishAngel a răspuns:

Pai, mai mult ca sigur este unul dintre efecte.Stai linistit si incearca sa iti controlezi respiratia(astfel inima o sa iti bata normal). Altceva nu stiu ce sa te sfatuiesc sad Probabil o sa iti vina si sa vomiti.In cazul asta, ar fi perfect pentru ca te-ai elibera de substantele din energizante.De un lucru insa, poti fi sigur.Nu o sa poti dormi la noapte. Dupa 4 energizante la ora asta, e putin probabil sa iti vina somnul tongue Sper sa te simti mai bine happy

13 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu cred, doar o sa ai pulsul si tensiunea mai mare (si posibil sa-ti prajesti creierii).

| Dariusuu a răspuns:

Da. Inchide geamul.

| Empathizer a răspuns:

Iti va creste cu siguranta frecventa cardiaca peste 100 de batai pe minut, iti va creste tensiunea arteriala peste valorile normale pentru varsta ta, vei transpira abundent si te vei albi la fata, vei avea scaune moi, posibil si varsaturi. Cu cat esti de varsta mai mica, simptomele sunt mai accentuate.
Daca te stii suferind de vreo afectiune cardio-vasculara, poti face chiar un accident vascular pe undeva (un infarct de miocard sau accident vascular cerebral). Acestea te pot ajuta cu siguranta sa prinzi aripi... spre imparatia cerurilor.

| tpuforyou explică (pentru Empathizer):

Omg! asa imi tebuie cand fac pariuri!

| Empathizer a răspuns (pentru tpuforyou):

Pariaza cu cap:) Uite aici un site care te poate orienta spre pariuri nepericuloase pentru sanatate: www.winningcrazy.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aripi albe, cheama smurdu cat mai poti, zile ca suferi de trichineloza si culcate

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,cu siguranta nu, insa efectele probabil vor fi negativehappy!

| BluishAngel a răspuns:

Nu e bine sa bei atatea energizante, sunt doar chimicale ce iti fac rau. Daca o sa te simti rau, alta data nu mai fa exces. Energizantele maresc bataile inimii si daca bei multe la un interval asa scurt poate fi periculos.Ai mai multa grija data viitoare.

| tpuforyou explică (pentru BluishAngel):

Am inceput sa tremur putin!(

| tpuforyou explică (pentru BluishAngel):

Plus am o senzatie de euforie! )) cred ca isi face efectul!

| BluishAngel a răspuns (pentru tpuforyou):

Pai, mai mult ca sigur este unul dintre efecte.Stai linistit si incearca sa iti controlezi respiratia(astfel inima o sa iti bata normal). Altceva nu stiu ce sa te sfatuiesc sad Probabil o sa iti vina si sa vomiti.In cazul asta, ar fi perfect pentru ca te-ai elibera de substantele din energizante.De un lucru insa, poti fi sigur.Nu o sa poti dormi la noapte. Dupa 4 energizante la ora asta, e putin probabil sa iti vina somnul tongue Sper sa te simti mai bine happy

| tpuforyou explică:

Neata! A fost o experienta intensa!, nu o recomand!

| beyondbirthday a răspuns:

Nu cred, daca incepi sa te simti rau du-te la spital.

| viorelmmv a răspuns:

Eu zic sa-ti pui centura de siguranta ca o iei in sus laughing nu ai nimic domne